Slutsålt på konferensen ”Rätten till medicinfri vård vid psykisk ohälsa”

2020-03-06

Igår nåddes vi av beskedet att vår konferens ”Rätten till medicinfri vård vi psykisk ohälsa” i Stockholm lördagen den 28 mars 2020 är slutsåld. Detta är givetvis glädjande och vi ser fram emot en givande dag med alla er som lyckats få tag på en biljett till konferensen.

Samtidigt som vi gläds över det stora intresset för konferensen kan vi konstatera att trycket på biljetter fortfarande är stort och att flera som önskar vara med på plats inte kommer att ha möjlighet till detta. Vi arbetar hårt för att kunna ge möjlighet till flera att ta del av programmet på konferensen men har för närvarande ingen lösning i frågan. Är det så att du vill vara med men inte har fått någon biljett, var vänlig och anmäl ditt intresse till oss genom kontaktformuläret på vår hemsida så lägger vi till er på intresselistan.

Har du bokat biljett men av någon anledning får förhinder att delta, överlåt gärna din biljett till någon annan. Det kanske enklaste sättet (utöver de egna nätverken) är vid sådant fall att skriva på konferensens evenemangssida på Facebook (där ni för övrigt även kan dela med er av relevanta inlägg inför konferensen). Skriver ni om konferensen och dess tema på sociala medier, använd gärna hashtaggen #fapkonf2020 så blir det lättare att följa tråden och ta del av inläggen.

Vi hälsar er som lyckats få biljett hjärtligt välkomna till ABF-huset och konferensen lördagen den 28 mars och ser fram emot en givande dag tillsammans med er.

Väl mött!

Konferensgruppen, FAP